OVER ONS

Schaeffer Engineering B.V. is een industriële dienstverlener waarbij van oudsher de focus ligt op het opwekken en conditioneren van perslucht en aanverwante gassen.Daarnaast houden wij ons bezig met:

  • Proceskoeling
  • Conditioneren van productieruimtes
  • Advies op het gebied van de proces filtratie van vloeistoffen en gassen
  • Beschikking over uitgebreide service-afdeling
  • Verhuur en/of outsourcing van perslucht- en/of koelinstallaties

Wij adviseren op het gebied van proces filtratie van vloeistoffen en gassen, met name voor de olie- & gasindustrie, levensmiddelen en farmaceutische industrie, elektrotechnische industrie en in de scheepvaart.

Naast persluchtproblematieken houden wij ons bezig met proceskoeling. Hiermee samenhangend houden wij ons ook bezig met het ventileren en isoleren van installaties en ruimtes.

Naast advies, levering & installatie voeren wij onderhoud uit op door ons geleverde installaties maar ook op door anderen geleverde installaties.
Ook het outsourcen van complete installaties, machine verhuizingen en verhuur van o.a. compressoren, luchtdrogers, koelers & chillers behoort tot onze mogelijkheden.

Schaeffer Engineering B.V. beschikt over een aantal agentschappen / samenwerkingen en richt zich met name op de BeNeLux markt en Duitsland. Maar ook buiten dit gebied, zowel in- als buiten Europa zijn wij werkzaam.

Dat wij een flexibele organisatie zijn, waarbij de klant weer koning is, spreekt voor zich!